10 dolog, ami elengedhetetlen a nyáron

10 dolog, ami elengedhetetlen a nyáron

Kissé meglassult a nyár menetrendje, a szabadtéri programokon az eső dominál, vagy a szél. Mi azonban kitartunk a nyár mellett, és tudjuk, hogy hamarosan érkezik ismét 🙂

Mi az ami nem maradhat ki a nyárból…optikai szempontból? Nekünk az utolsó a kedvencünk 🙂

Napszemüveg: talán nem kell bemutatni áldásos hatását, ha Önnek nincs még, akkor sok szeretettel várjuk: egyrészt nagyon jó modellek állnak a rendelkezésünkre, kibővítettük INVU kínálatunkat, így mindenki találhat tökéletes modellt, másrészt pedig ezek a szemüvegek olyan lencsével vannak ellátva, amely nem csak védi a szemet, de kényelmesebb látást biztosít minden körülmények között.

Napi kontaktlencse: ha fesztiválra mész, vagy csak a Balatonra, Adriára, feltétlen válts napi lencsére, vagy egészítsd ki a havi kontaktlencse adagodat egy kisebb csomag napi lencsével. Fürdőzés közben kiváló, nem veszélyezteti a szemed, és a végén egyszerűen csak kidobod. Estére válthatsz szemüvegre, vagy vissza a havi lencséket. Válaszd az Alcon Dailies Total 1-t 9900 Ft-ért, vagy az Alcon Dailies Aqua-t, 2990 Ft-ért!

Dioptriás napszemüveg: nem látsz élesen? Nem probléma, megoldjuk. Ha viszont napvédelmet szeretnél, akkor dioptriás napszemüveglencsével is szolgálhatunk. Miért jó ez? Egészen egyszerűen kiváló színeket tudunk rendelni, akár egy eredeti napszemüveggel megegyezőt, és tisztán, élesen láthatsz. Elérhetőek átmenetes színezések, tükrös felületkezelések, csak a képzeleted szab határt 🙂

Dioptriás napszemüveg

Fényre sötétedő szemüveg: a dioptriás napszemüveget és a színtelen szemüveget cserélgetni kényelmetlen lehet, nem mindenkinek tetszik ez az életmód, nekik találták ki a fényre sötétedő szemüveglencséket. Jelenleg 7 színben kapható, tükrös lencsékkel is elérhető. A Transitions fényre sötétedő szemüveglencsék a világ legnépszerűbb és legismertebb márkája, gyors sötétedéssel és világosodással segíti a szemüvegviselőket. Válassza az új színeket.

Joó Optika Érd (@joo_optika) által megosztott bejegyzés,

Kontaktlencse ápolószer: ha kontaktlencsét viselsz, elengedhetetlen, hogy kiváló ápolószert használj! Üzletünkben az Alcon és az IBL ápolószereit megtalálod, így szemed fáradékonyságát is enyhítheted. A Hyaluron-sav tartalmú IBL kontaktlencse ápolószer elősegíti a sejt regenerálódását, ezáltal egész nap kényelmes lencse viseletet biztosít.

Látásvizsgálat: ennek kellett volna lenni az első pontnak, hiszen ez az új szemüveg kiindulópontja. Vizsgálatunkra online is bejelentkezhet:

Loading...

Peeps: erősen süt a nap, de a csodálatos élményt ne tegye tönkre egy ujjnyom a szemüveglencsénken! Erre fejlesztették ki a Peeps-et, amely az aktív szén technológia segítségével tisztítja meg a lencsét. Nincs szükség kendőre, szappanos vízre, vagy egyéb kegyszerekre, ez elfér a zsebünkben, és csíkmentesen tisztít.

Pótszemüveg: bármit is teszünk, legyen egy pótszemüvegünk! Ez elengedhetetlen, hiszen az információk 80%-át a szemünkön keresztül érzékeljük. Mi lesz, ha eltörik, megkarcolódik, esetleg elveszítjük? Varilux multifokális lencséink prémium garancia biztosítással érkeznek, ha már Ön vásárol egy igazán minőségi szemüveget, tudjon róla: bármi történik a szemüveggel, 2 éven keresztül 75% kedvezménnyel segítjük! Azaz az új szemüvegét ekkora kedvezménnyel vásárolhatja meg! További részletek az üzletben!

Sportszemüveg: ilyenkor többet vagyunk a szabadban, elengedhetetlen lehet néha a speciális, tevékenységhez kötött szemüveg. Kerékpározáshoz, úszáshoz, foci. A lényeg, hogy védje szemünket, és alkalmazkodjon tevékenységünkhöz 🙂 Ebben is tudunk segíteni: páramentes lencsék speciális szemüvegekbe.

Képtalálat a következőre: „sportszemüveg”

 

Kísérletek: ismertessük meg gyermekünkkel a fizika csodálatos világát! Mutassuk meg hogyan nagyít a nagyító, miért nagy élmény a távcső. Számukra ezek az eszközök komoly műszerek, és nagy érdeklődéssel követik a használati utasításokat, megfigyelnek, felfedeznek. Remek szórakozás az optika, hiszen látványos, érdekes, és akár még tűzgyújtásra is használható 🙂

Képtalálat a következőre: „tűzgyújtás nagyítóval”Share This Post
Bejelentkezés szemvizsgálatra!
Miért jó az online időpontfoglalás?

* mert minden akcióval összeadódó
plusz 5000 Ft kedvezmény
* mert egyszerű
* mert gyors
* mert ingyenes
* mert emailben értesítünk

Kattints a gombra és próbáld ki!