45 éves vagyok, de a szemem 20 évesnek felel meg

45 éves vagyok, de a szemem 20 évesnek felel meg

Életünk során testünk számos változáson megy keresztül, és ez alól a szemünk sem kivétel, sőt. A kor haladását szemünk sokszor előbb jelzi, mint mondjuk a derekunk.

Ilyenkor rögtön a látás közelre igényli a legtöbb segítséget.

Milyen problémával találkozunk?

Nem tudjuk meghúzni a csavart, mert nem látjuk, annyira apró. A számítógép előtt az olvasószemüveg nem jó, de a távoli szemüveg sem. Az üzletben szeretnénk megnézni valaminek az árát, de nagyon távol kell tartani ahhoz, hogy élesen lássuk, így viszont már annyira távol van, hogy ezért sem látjuk. Autóvezetés közben a műszerfal csak úgy hellyel-közzel észlelhető élesen, lehet hogy gyorsabban hajtottam, mint a megengedett sebesség?

Szemünk lencséje fokozatosan veszít rugalmasságából, és egyre távolabbi pontra ad csak éles képet, ezért érezhetjük úgy, hogy egyre hosszabb karra van szükség az olvasáshoz.

Miért elégedjünk meg ezzel a helyzettel, amikor van megoldás?

Sokan azért tartanak a szemüvegtől, mert gyengeséget jelent, látszik a kor változása…

Ez azonban tévhit. Képesek vagyunk olyan szemüveget készíteni, ami fiatalos, nem látszik, hogy olvasáshoz ÉS távolra tekintéshez biztosít éleslátást. További plusz: a számítógép monitorja előtt is éles képet biztosító multifokális lencse.

A Joó Optika elkötelezett híve a tökéletes szemüvegeknek, és ezért mi a legjobb minőséget biztosítjuk Önnek!

Azonban ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy Önnek mélyen a pénztárcájába kell nyúlnia.

Januári kampányunk keretében többféle megoldással állunk rendelkezésére.

Megoldás #1: széles látóterű multifokális lencse.

A multifokális lencsék egyik jellemzője a hasznos látótér, főként annak a szélessége. Sokkal kényelmesebb úgy használni egy szemüveget, hogy Önnek nem szükséges folyamatosan a fejét is fordítania, ha olyan helyre szeretne pillantani, ami a szemüveg szélén keresztül látható csak.

Varilux S design lencséinkkel valóra válhat az álma: egyetlen szemüveg minden távolságra

Megoldás #2: közepes szélességű multifokális lencse.

Ha Ön szeretné kipróbálni a multifokális élményt, de kevesebb anyagi lehetőség áll rendelkezésre, a Varilux Comfort lencsékkel tökéletes megoldást kínálunk. Ebben az esetben ugyan szükséges a fej fordítása a perifériás területek megtekintése esetén, mégis (mint neve is mutatja) az egyik legkényelmsebb viselést biztosító multifokális lencsével állunk szemben.

Megoldás #3: multifokális lencse és munkaszemüveg kombinációja.

Ha ön ideje nagy részét számítógép előtt tölti, akkor ajánljuk Önnek ezt a kedvezményt. Ebben az esetben Ön vásárol egy pár multifokális lencsét, és AJÁNDÉKBA kap egy olyan szemüveglencsét, ami kifejezetten a számítógépes munkavégzést könnyíti meg. Erre azért lehet szükség, mert az Ön monitorja magasabban van, mint egy laptop monitor, esetleg széles monitorral rendelkezik.

Bármelyik verziót választja, mindhárom Önt fogja szolgálni, és megkönnyíti mindennapjait.

 

Igényelje kuponunkat, amelyet a gombra kattintva tölthet le, ezzel Ön jogosult a 30% kedvezményre.

Jelentkezzen be online a teljes körű látásvizsgálatunkra, és a kedvezményt igénybe veheti egy családtagja is bármilyen szemüveg vásárlása esetén.

 

 

Share This Post
Bejelentkezés szemvizsgálatra!
Miért jó az online időpontfoglalás?

* mert minden akcióval összeadódó
plusz 5000 Ft kedvezmény
* mert egyszerű
* mert gyors
* mert ingyenes
* mert emailben értesítünk

Kattints a gombra és próbáld ki!