Multifokális akciók és a hátterük

Multifokális akciók és a hátterük

Ilyenkor ősszel tartja a szakma a “Látás hónapja” kampányt, emellett a szakma másik része a “Látni és látszani” kampányt. Bizonyos szalonokban hatalmas kedvezmények, de vajon mi áll ezek hátterében?

Mi a legjobb képet biztosító Varilux lencséket szoktuk javasolni, és nem is véletlenül. Ár oldaláról megközelítve a legjobb, hiszen kedvezőbb áron lehet hozzájutni ezekhez a termékekhez, mint a többi lencsegyártó (technikailag) azonos termékéhez. Viszont a mi üzleti partnerünk volt olyan jófej, hogy adott egy magasabb kedvezményt, így kampány ide, tv reklám oda, mi 30% kedvezményt biztosítunk a multifokális lencsékre. Ezt a kedvezményt a mindenkori katalógus árból vonjuk le.

multifokalis-szemuveglencse-akcio

Izgalmasnak hangzik? Nem véletlenül. Egy jó Varilux lencse kb 60.000 Ft is lehet. Ebben az esetben 20.000 Ft kedvezményt kap a vásárló. Nem áraztuk fel a termékeket, ha valaki korábban kapott árajánlatot, az ugyanezt az árat kapta…csak most még levonjuk a kedvezményt.

Emellett szemüvegkeretben is megpróbáljuk a vállalható kategóriát biztosítani. A mi hitünk szerint nem az a lényeg, hogy minél több pénzt “legomboljunk” a vásárlóról, hanem az, hogy utána a vásárló úgy menjen ki, hogy elégedett az általa vásárolt termékkel. Igen, ennek ára van, ahogy a szemvizsgálatnak is.

De tökéletes munkát kap mindenki.

Sok szeretettel várunk mindenkit szerdán, és ne feledjék: minden nap bejelentkezés nélkül vizsgálunk.

Share This Post
Bejelentkezés szemvizsgálatra!
Miért jó az online időpontfoglalás?

* mert minden akcióval összeadódó
plusz 5000 Ft kedvezmény
* mert egyszerű
* mert gyors
* mert ingyenes
* mert emailben értesítünk

Kattints a gombra és próbáld ki!