A kontaktlencse, mint a technika vívmánya

kontaktlencse vagy szemüveg

A kontaktlencse, mint a technika vívmánya

A látásjavítás már gyakorlatilag az ókorban elkezdődött, amikor Néró császár csiszolt üvegen keresztül tekintett a világra. A segítség mikéntjén évszázadokon keresztül gondolkodtak a korok tudósai.

Hogyan lehet ezt a helyzetet a lehető legjobban megoldani?

Kezdetben az anyaghasználat gyengeségei miatt bőrtokok és egyéb korszerűtlen eszközök próbálták a lencsét a szem előtt tartani, később pedig megjelentek az igazi, maira hasonlító szemüvegek.

Csak a 20. században sikerült a kontaktlencséket is megalkotni, és annak is a vége felé terjedtek el a lágy kontaktlencsék.

beauty-eye

A lágy kontaktlencse fő ismérve a rendkívül kényelmes viselet, akár egész nap, és a könnyű kezelhetőség.

Ma a minőség élharcosa az Alcon cég, akinek prémium kategóriás terméket az AirOptix Hydraglyde család. Ezek a kontaktlencsék egész nap, gond nélkül viselhetőek, hiszen vízmegkötési képességük miatt nincs szúró-viszkető érzés.

A kontaktlencse viselés fontos velejárója a maximális higiénia. A lencse behelyezése és kivétele előtt gondosan kezet kell mosni.

21890348 - close-up portrait of young beautiful woman with stylish short haircut over white background

A lencsék hordási idejét nem szabad túllépni

A lencséket pedig minden nap új oldatba kell helyezni.

Az oldat, vagy ápolószer legyen minőségi gyártmány, hiszen nem csak a tisztán tartás a feladata, hanem a könnyű felhelyezést is segíti.

Ezért javasoljuk az IBL Hyaluron kontaktlencse ápolószert, amely segíti a sejt regenerálódást. Továbbá most egy doboz AirOptix kontaktlencséhez ajándékba adjuk!

Az IBL egy német gyártmányú, minőségi kontaktlencse ápolószer, amely kitűnő minőségével és rendkívül kedvező árával hívta fel magára a figyelmet. Érdemes kipróbálni.

Sok szeretettel várunk mindenkit egy szemvizsgálattal egybekötött tanácsadásra.

 

 

Share This Post
Bejelentkezés szemvizsgálatra!
Miért jó az online időpontfoglalás?

* mert minden akcióval összeadódó
plusz 5000 Ft kedvezmény
* mert egyszerű
* mert gyors
* mert ingyenes
* mert emailben értesítünk

Kattints a gombra és próbáld ki!