A régi szemüveg már nem jó, az új meg drága?

A régi szemüveg már nem jó, az új meg drága?

Sajnos látásunk 40 éves kor felett folyamatosan változik, ezért előfordulhat, hogy 2-3 évente új szemüvegre van szükségünk. Felmerül ilyenkor a kérdés, hogy mit lehet tenni a régi szemüveggel?

Általában ilyenkor vetődik fel a kérdés: nem lehet-e az új lencsét a régi keretbe elkészíteni?

Ezt a megoldást kizárólag abban az esetben tudjuk vállalni, ha a régi keret elviseli az új lencse cserét. Ez sajnos 2-3 éves műanyag kereteknél nem megoldható, fém kereteknél pedig a sérülésmentes példányoknál lehet próbálkozni vele.

Tudni kell azonban, hogy a keret anyagában hajszálrepedések alakulhattak ki az évek során, ezért nem szívesen javasoljuk a lencse cserét.

Most azonban egy egészen újszerű megoldást biztosít üzleti partnerünk, az Essilor. Régi szemüvegét akár 30.000 Ft értékben beszámítjuk, ha Ön a világújdonság Varilux X lencsét választja!

Miért különleges a Varilux X lencse?

Az Essilor legújabb innovációja a 40 feletti szemüvegviselők számára igazi megváltást jelent. Mindig is tudtuk, hogy a multifokális lencsék használatakor alkalmazkodnunk kell az új lencsénkhez, azonban sokak számára egy-egy típus csalódás lehet. Az ígéret, miszerint mindenhova élesen fogunk látni, nem teljesült eddig maradéktalanul.

A Varilux X lencsékkel azonban egy olyan gátat sikerült áttörni a tervezőknek, amely nem tette lehetővé a produktív irodai munkát. Most már különböző fej emelgetések és alkalmazkodások nélkül fogunk tudni tökéletesen dolgozni az íróasztalnál egyetlen multifokális szemüveggel.

A lencse alkalmazkodik igényeinkhez, szemüvegkeret beállításainkhoz, és ezek segítségével, ugyanazon a ponton áttekintve láthatunk közelre is, és asztal távolságra is. Egészen távoli tárgyakhoz pedig a már megszokottan és kiválóan működő távoli látómezőt használhatjuk.

 

A hasznos zónánk kellőképpen széles, ezért a lencse alkalmas az egész napos viselethez, hosszútávú számítógépes munkához, és olvasáshoz is. Sőt, karnyújtásnyi távolságon belül MINDENT tökéletesen fogunk látni.

Őszi akciónk keretében régi szemüvegét 30.000 Ft értékben beszámítjuk!

Jelentkezzen be szemvizsgálatunkra online:

Loading...

 

Share This Post
Bejelentkezés szemvizsgálatra!
Miért jó az online időpontfoglalás?

* mert minden akcióval összeadódó
plusz 5000 Ft kedvezmény
* mert egyszerű
* mert gyors
* mert ingyenes
* mert emailben értesítünk

Kattints a gombra és próbáld ki!