Ajándék multifokális szemüveglencsék

Ajándék multifokális szemüveglencsék

Legsikeresebb őszi kampányunk a Varilux 1+1 multifokális szemüveglencse kedvezmény. Első hallásra érdekesnek tűnik, de aztán felteszi a kérdést a szemüvegviselő: miért van szükségem még egy pár multifokális lencsére, ha egyszer ez a típus mindenhova jó? Lássuk az érveket!

Alapvető kommunikáció, hogy a multifokális szemüveglencsék minden távolságra megfelelő látásélményt adnak. Hiszen a lencsék kialakítása olyan, hogy nem csak olvasni tudunk vele, de autót vezetni és számítógépet használni is.

Ez mind szépen hangzik, azonban fontos tisztában lenni a lencsék használatával!

A lencsék dioptriája a pupillától lefelé haladva egyre erősödik, hiszen egészen lent van az olvasóterület. Igen ám, de főleg a köztes távolságra okozhat gondot a lencse kialakítása, hiszen egy monitort több órán át figyelni óhatatlan fej emelést igényel. Ebben elfárad a nyakunk, és esetleg megbánhatjuk a vásárlást: rendkívül sok pénzért egy használhatatlan vacakot kaptam!

 

Pedig ez nem igaz, csak éppen meg kell tanulnunk mi mire való, és hogyan kell használni! Képzeljük el, hogy villáskulccsal próbálunk szöget beverni: egy szög esetén még elfogadható, esetleg egészen ügyesek vagyunk! Azonban 4-5 szög esetén (és ez nem valami sok, valljuk be!) már kényelmetlen lesz, hogy nem a megfelelő szerszámot használjuk!

Körülbelül ilyen a multifokális lencse a számítógép előtt: néhány percig, pár email esetén akár kényelmes is lehet, azonban egész napos táblázat nézegetés közben már biztosan megfájdulna a szemünk-fejünk-nyakunk.

 

Ezért javasolt a munkaszemüvegek használata. Ezek szintén multifokális kialakításúak, viszont kifejezetten irodai környezethez tervezték őket!

Számítógép monitor előtt ülve szeretünk előre, de egy picit a szemmagasságunktól lefelé irányba tekinteni. Ezt a kényelmes helyzetet viszont nem tudjuk elérni hagyományos multifokális lencsével, mert ott meg kell emeljük a fejünket.

 

 

A munkaszemüveggel azonban kényelmesen tudunk dolgozni a számítógép előtt, látunk olvasótávolságra, munkatávolságra, és az irodán belül is.

Így igaz, megdől az a tézis, hogy nem kell cserélgetni a multifokális lencséinket, viszont cserébe egy kényelmes munkakörnyezetet kapunk.

Mindez mennyibe fog kerülni? Jó hírünk van, hiszen lényegében ingyen van!

Akciós oldalunkon utána tud nézni: a második pár ajándék!

 

 

 

Ha elnyerte tetszését akciónk, jelentkezzen be látásvizsgálatunkra online:

Loading...

 

 

Share This Post
Bejelentkezés szemvizsgálatra!
Miért jó az online időpontfoglalás?

* mert minden akcióval összeadódó
plusz 5000 Ft kedvezmény
* mert egyszerű
* mert gyors
* mert ingyenes
* mert emailben értesítünk

Kattints a gombra és próbáld ki!