Az én újévi fogadalmam lehetne: megvizsgáltatom a látásom

Az én újévi fogadalmam lehetne: megvizsgáltatom a látásom

A mai napon egy kedves páciens tért be hozzánk, aki elmondta: az újévi fogadalma az volt, hogy megvizsgáltatja a látását.

Örvendetes dolog, hiszen a látásunk ugyanúgy egészségünk része. De hogyan jutott el hozzánk? Január elsején miként tudott vizsgálatra jelentkezni?

Weboldalunkon online is be tud jelentkezni vizsgálatra, akár ennek a bejegyzésnek az alján is. Ez azért jó, mert a kiválasztott időpontban garantáltan kizárólag Önnel foglalkozunk. Mi az Ön bejelentkezéséről egy értesítő email-t kapunk, és így tudatja velünk a rendszer, hogy foglalás történt.

Önnek azért is jó még, mert a meglévő kedvezményen felül kap további 5000 Ft kedvezményt új szemüveg vásárlása esetén. Ezt a kupont automatikusan küldi Önnek rendszerünk.

De miért volt hasznos a beszélgetésem újdonsült vásárlónkkal?

Felhívta a figyelmet az egészségtudatosságra. Úgy döntött, hogy foglalkozik egészségével, foglalkozik szeme világával. A legjobb helyet kereste meg az interneten, azt a helyet, ahol szakmailag és pénzügyileg is a legjobban jár.

A figyelmébe ajánlottam készletkisöprő akciónkat, melynek keretében 40% kedvezménnyel vásárolhatta meg új szemüveglencsét, minőségi Essilor Crizal lencsékkel.

 

Vásárlónk rendkívül boldog volt, hogy ránk talált, és online bejelentkezésünket tudta használni 🙂

Online bejelentkezés:

Loading...
Share This Post
Bejelentkezés szemvizsgálatra!
Miért jó az online időpontfoglalás?

* mert minden akcióval összeadódó
plusz 5000 Ft kedvezmény
* mert egyszerű
* mert gyors
* mert ingyenes
* mert emailben értesítünk

Kattints a gombra és próbáld ki!