Évente 1200 ember tűnik el a szemünk elől!

Évente 1200 ember tűnik el a szemünk elől!

Vajon hova tűnnek? Mi ez az adat? Mit tudunk tenni? Szerencsére nem kell megijedni!

Ha felmerül egy vitás kérdés, egy csoportra mindig számíthatunk, ők a Brit Tudósok. Igen, így nagybetűvel, mert szerintünk még soha senki nem találkozott velük, de nagyjából mindenki tudja, hogy bölcsességük, és megoldáskeresésük legendás, akár háborúkat tudnak megakadályozni a kutatási eredményeik.

Komolyra fordítva a szót: brit tudósok megállapították, hogy egy átlagember évente 1200 csinos nő vagy pasi mellett megy el úgy, hogy észre sem veszi őket, mert….szemébe süt a nap!

Felvetődik a kérdés természetesen: mit tehetünk annak érdekében, hogy az 1200 csinos nő, vagy férfi látható legyen a számunkra?

Bár könnyed témával készültünk, ennek sajnos létezik egy komoly oldala is. Ha 1200 embert nem látunk, ebből mennyi az akit autóvezetés közben nem látunk, vagy gyalogosan közlekedés közben hány autót veszünk észre későn a vakító napsütés miatt?

Képtalálat a következőre: „vakító napsütés”

Mi a Joó Optikában fontosnak tartjuk az emberek tájékoztatását, a szem egészségének megtartását, károsodás megelőzését és természetesen azt is, hogy a nálunk vásárolt termékekkel elégedett legyen minden vásárlónk. Ezért kizárólag minőségi termékekkel foglalkozunk. Jelen esetben kombinált ajánlattal szolgálhatunk:

Napszemüveg: mindenki tudja miről van szó, divatos szemüvegkeretekbe helyezett színezett lencsék védik szemünket. Természetesen UV védelemmel ellátva. Idén gondoltunk egy nagyot és beruháztunk egy nagyobb készlet INVU ultrapolarizált napszemüvegbe. Amellett, hogy jó áron tudjuk értékesíteni, tökéletes védelmet nyújtanak, és kiszűrik a zavaró csillogásokat, amelyek a sík felületekről verődnek vissza.

Dioptriás napszemüveglencse: Aki korrekcióra szorul, úgy érzi kevesebb lehetősége van a napvédelmet illetően. Nos ez nem igaz, nagyjából mindegyik szemüveglencsének létezik egy színezett “testvére”, legalább 5-6 színnel. Azaz legyen szó bármilyen lencséről, el tudjuk készíteni színezett verzióban is. A színminta kb. 50 színt tartalmaz, egyszínűt, átmenetest, terápiás színezéssel, szóval csak azt kell megmondani milyen színt szeretne 🙂Képtalálat a következőre: „essilor sun”

Polarizált napszemüveglencse: fentebb írtunk az INVU napszemüvegekről, melyek alapja a polarizált lencse. Erről azt kell tudni, hogy egy fizikai jelenség segít minket a zavaró tükröződések szűrésében, így rendkívül kényelmes szemüveghasználatot biztosítanak a polarizált lencsék. Érdekesség, hogy már léteznek átmenetes színezéssel is ezek a termékek, így tényleg rendkívül sok kombináció érhető el a tökéletes szemüveg érdekében.

Fényre sötétedő szemüveglencsék: ha valaki nem szeretné nap közben cserélgetni a szemüvegeket, akkor a legjobb megoldás a Transitions fényre sötétedő szemüveglencse. A Transitions cég rájött, hogy a fiatalok számára nem annyira népszerű a termékük, ezért megpróbáltak különböző újításokat bevezetni, hozzáteszem rendkívüli sikerrel: léteznek hagyományos fényre sötétedő lencsék: barna, szürke és zöld színben. Emellett léteznek hagyományos színek, de szélvédő mögött sötétedő szemüveglencsékkel, illetve tükrös kivitelben, amelyek áttetsző állapotban enyhén tükrösek, besötétedve viszont tükrös napszemüvegként funkcionálnak. A hagyományos színek mellett megjelentek az új színek is, így már összesen 7 színben érhetőek el ezek a lencsék: zafír, borostyán, ametiszt és smaragd színek egészítik ki a hagyományos barna-szürke-zöld tengelyt.

Képtalálat a következőre: „transitions style colors”

Hogyan juthatunk hozzá ezekhez a termékekhez?

Természetesen először javasolnánk egy látásvizsgálatot, amelyet minden nap végzünk, teljes nyitvatartási időben, azonban javasoljuk az online bejelentkezést:

Loading...

Napszemüvegeink állandóan elérhetőek, csak ki kell választani őket, dioptriás megoldásaink pedig különböző kedvezményekkel érhetőek el. Javasoljuk, hogy látogassanak el hozzánk, beszéljük át a személyes igényeket, és eközben pontos tájékoztatást tudunk adni árainkról.

Sok szeretettel várjuk!

 

 

Share This Post
Bejelentkezés szemvizsgálatra!
Miért jó az online időpontfoglalás?

* mert minden akcióval összeadódó
plusz 5000 Ft kedvezmény
* mert egyszerű
* mert gyors
* mert ingyenes
* mert emailben értesítünk

Kattints a gombra és próbáld ki!