Felületkezelések

 

Crizal Prevencia

Tartós védelem a szem egészségéért

AZ UV SUGÁRZÁS ÉS A KÉK FÉNY MINDENHOL JELEN VAN

Időjárástól függetlenül (napsütéses vagy felhős időben, esőben vagy hóban) az UV sugárzás és az ibolya-kék fény káros a szemünk egészségére.

Bármilyen helyiségben is vagyunk, az ibolya-kék fénynek káros hatása van szemünkre. Az ibolya-kék fény a LED lámpák és a fluoreszkáló fényforrások fényének alkotóeleme, melyet a legtöbb modern készülék kijelzője (számítógép, táblagép, okostelefon stb.) kibocsát magából.

VÉDEKEZZEN ELLENE AZ ÉV MINDEN NAPJÁN!

A LEGÚJABB CRIZAL INNOVÁCIÓ SZELEKTÍV FÉNYSZŰRŐ RÉTEGGEL

1. Megelőzi a szem idő előtti öregedésének kialakulását azáltal, hogy képes a káros sugárzás szelektív kiszűrésére.Csökkenti az ibolya-kék fénynek való kitettséget és ezzel jelentősen növeli a retinasejtek élettartamát(1)
25-Ször jobban védi a szemet, mint UV védelem nélkül. Ez a legjobb, színezetlen lencséken elérhető UV védelem az Essilortól.(2)2. Segít megőrizni általános jó közérzetünket a létfontosságú látható fény átengedésével, melynek kiemelkedő szerepe van az alvás és ébrenlét, hangulatunk és kognitív teljesítményünk szabályozásában.

3.
Tartósan optimális látásélményt biztosít az éles, tiszta látás 5 ellenségével szemben:A FÉNYNEK ALAPVETŐ SZEREPE VAN MINDENNAPI ÉLETÜNKBEN

  • Elengedhetetlen a látáshoz: környezetük megfelelő érzékeléséhez, a formák, részletek, színek megtapasztalásához.
  • És hozzájárul általános jó közérzetünkhöz: az alvás és ébrenlét szabályozásához, hangulatunkhoz és kognitív teljesítményünkhöz.

AZ ÉLETHOSSZIG TARTÓ EGÉSZSÉGES LÁTÁSÉRT VÉDJE SZEMÉT MÁR MA!


Optifog lencsék

Páramentesség és védelem a káros UV sugárzás ellen.

Valóban tartósan páramentes szemüveglencsék

Az Optifog lencsék mindenki számára ajánlottak, akit zavar szemüvege párásodása, és bármilyen fajta korrekció esetén rendelhetők.

A pára akkor jön létre, amikor nedves környezetben gyorsan megváltozik a hőmérséklet. Ez bármikor megtörténhet a nap folyamán, de leggyakrabban az alábbi esetekben fordul elő:

1. Változó környezeti viszonyok esetén:
Amikor a kinti hidegből meleg helyiségbe lépünk, vagy klimatizált, hideg helyiségből meleg és párás időbe megyünk ki.

2. Beltérben:

3. A szabadban:

4. Munka közben:

Crizal Transitions

Kettős védelem az UV sugárzás és az erős fény ellen

Szemünk hihetetlenül érzékeny az UVA és UVB sugárzásra, mely szürkehályogot és más szembetegségeket okozhat, ezáltal veszélyeztetve szemünk világát. Az erős fény hatására szemünkben diszkomfort érzés és akár fájdalom is kialakulhat.

Az új Crizal Transitions szemüveglencsék védelmet nyújtanak a veszélyes UV sugarak ellen és közben tökéletesen alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz.

Fényre sötétedő multifokális szemüveg

Kiváló UV védelem(1)

A Crizal Transitions szemüveglencsék legújabb generációja kiváló UV védelmet nyújt a mindennapokban az E-SPF=25 értéknek köszönhetően, ami azt jelenti, hogy ilyen szemüvegben a szem UV védelme 25-szöröse a szemüveg nélkül elérhető UV védelemnek.

A legjobb technológia a szembe jutó fény szabályozására(2)

A forradalmian új Chromea7™ technológiának köszönhetően az új Crizal Transitions szemüveglencsék érzékenyebben reagálnak az indirekt napsütésre, ezért még magasabb fokú védelmet nyújtanak.

Tökéletesen tiszta, éles látásélmény bármilyen fényviszonyok között

A Crizal Transitions szemüveglencsék tartósan tiszta látásélményt nyújtanak, mert megvédenek az éles látás 5 ellenségével szemben (lásd: Crizal) miközben védik szemünket a káros UV sugaraktól is.

  • Nincs káros UV sugárzás   
  • Nincsenek karcok    
  • Nincsenek ujjnyomok     
  • Nincs por      
  • Nincsenek vízcseppek       
  • Nincs tükröződés

A Crizal Transitions szemüveglencséket gyermekek, felnőttek és idősek számára is ajánljuk

A Crizal Transitions szemüveglencsék bármely korosztály számára megoldást jelentenek, kényelmet és védelmet nyújtanak a mindennapokban. Különösen javasoljuk gyermekek számára, mert az ő szemük sokkal érzékenyebb a napsugárzás káros hatásaira, hiszen szemlencséjük csak 12 éves korukra fejlődik ki teljesen.

Elérhető változatok

A Crizal Transitions lencsék rendelhetők barna, szürke és szürkészöld színben, minden alapanyagra és receptértékre (egyfókuszú, bifokális és Varilux multifokális) és bármilyen keretbe beilleszthetők, még a legdivatosabb keretekbe is.

Ha Ön többre vágyik, tekintse meg demo lencséinket, illetve kérdezze optikusát a Crizal Transitions szemüveglencsékről!

Próbálja ki Ön is!

10-ből 9 szemüvegviselő elégedett az új Crizal Transitions szemüveglencsével(3)


XTRActive


A Crizal Transitions XTRActive olyan alkalmazkodó szemüveglencse, amely kültéren extra sötétre színeződik, gépkocsiban is használható, és beltérben kellemes világos árnyalatot vesz fel.

A Crizal Transitions Xtractive lencsék az alábbi előnyöket nyújtják:

EXTRA sötét árnyalat:
Kültéren, napfényes időben akár normál napszemüveg sötétségűre is be tud sötétedni.

EXTRA kényelem:
Vezetés közben, a szélvédő mögött is besötétedik.

EXTRA komfortérzet:
Enyhe színárnyalat beltérben.

EXTRA védelem:
100%-os UVA és UVB sugárzás elleni védelem világos és sötét állapotban is.

EXTRA tiszta látás Crizal-lal:
Legyőzi a tiszta látás 5 ellenségét

A Crizal Transitions XTRActive lencsék szürke, barna és szürkészöld színben rendelhetők.

 

 

Legfrisebb bejegyzéseink
Blog

Milyen a jó napszemüveg?

Itt a nyár, és szinte mindenhonnan az UV sugárzás veszélyeire felhívó üzenetek olvashatóak, azonban a napszemüveg kérdése nem áll meg

Bővebben