Fesztiválozz velünk!
Nyáron egymást érik a fesztiválok, és többen közületek egyikről mennek a másikra. Ilyenkor nincs idő mindenre, ezért gondoltuk, hogy megmutatjuk, hogyan tudunk mi segíteni a készülődésben.
Aki kontaktlencsét visel, különösen kell ügyelnie a higiéniára. Fontos tudni azt is, hogy havi viselésű kontaktlencsében tilos fürdőzni! Ennek az az oka, hogy a havi lencse anyagába bekerülhetnek különböző kórokozók, amelyek egy havi lencse esetén elkezdenek a szaruhártya felé elindulni, és mivel az ápolószer sem öli meg őket, ezért beláthatatlan következményekkel járhat a jelenlétük. Vagy ha olyan típusú a lencse, akkor napokig nem veszed ki. Ebben az időszakban több okból sem ajánljuk a hosszú kihordású kontaktlencséket:
  • meleg van, és szükséges a szem megfelelő öblítése, és “lélegeztetése”, jobb a napi lencse
  • miért korlátozzon a szemüveg, vagy a havi lencse a fürdésben, amikor napi lencsével ezt megteheted?
  • egy fesztiválon/nyaraláson nem biztos, hogy tudod úgy kezelni a kontaktlencsédet, mint otthon

Ezért a mi megoldásaink számodra:

Dailies Aqua Comfort Plus: 2990,- Ft fogyasztói áron!

Ezzel a lencsével könnyedén tudsz bánni, egész nap kényelmes viselet, és ami a legjobb benne: nincs szükség ápolószerre! Reggel felhelyezed, este kiveszed, és eldobod.

Dailies Total 1, napi viselésű kontaktlencse 9900,- Ft!

Ez a napi viselésű lencse azoknak ajánlott, akiknek érzékenyebb a szemük, vagy keresik az új fejlesztéseket. Esetleg most kezdenék el kipróbálni a napil encséket. Használata egyszerű, szintén a reggeli és esti eseményeken kívül gondozásmentes.

 

Színes kontaktlencse a hódításhoz!

 

A színes kontaktlencsék új árnyalatot adnak szemednek! Így stílust is válthatsz akár. A színes kontaktlencsék esetén szükséges a kontaktlencse szabályok betartása:

  • Vízben nem szabad viselni
  • A viselési időt szigorúan be kell tartani
  • A folyadék tartóedényét a folyadékokkal együtt cserélni
  • A lejárati időket figyelni
  • Fél évente kontroll!

Viszont, ha hódítani akarsz, stílust szeretnél váltani, vagy egyszerűen csak jól szeretnél mutatni a fotókon, akkor a színes lencséket kifejezetten ajánljuk!

 

Napszemüvegek:

Ha megfelelő napvédelemre van szükséged, akkor is várunk szeretettel, O’neill, Superdry és INVU polarizált napszemüvegeinkkel.

Bejelentkezés szemvizsgálatra:

Loading...