Fizessen kevesebbet, lásson többet

Fizessen kevesebbet, lásson többet

Már korábban írtunk arról, miért jó megoldás a multifokális szemüveg használata 40 éves kor felett, amennyiben szükség van rá. Most az élet szólt közbe, és megtalált minket egy jó lehetőséggel: jelentős kedvezmény prémium multifokális lencsékre!

Igen, nem hétköznapi az akció, amelynek segítségével kipróbálhatja a prémium multifokális lencséket.

De előtte nézzük is át, mi minden kerül szóba a multifokális lencsék vásárlása esetén.

Szükséges kideríteni, milyen munkát végez a szemüvegviselő, illetve hova is szeretne pontosan látni?

Ezeket eszközök szerint határozzuk meg a vizsgálaton, mi vizsgálók azonban méterben gondolkodunk, ennek rendkívül nagy jelentősége van a szemüveg rendelésekor. Tehát elmondja vásárlónk, hogy számítógépet használ, autót vezet, és ritkán olvasgat. 90-120 cm, 5m, 30 cm…máris próbálgathatjuk a lencséket a próbakeretbe 🙂

Ha érdekli a végeredmény, és Önnek multifokális szemüvegre lenne szüksége, most feltétlenül nézzen be hozzánk, Érden a vasútállomástól nem messze a LIDL szomszédságában vagyunk. Kiemelt partnerként alkalmazhatjuk a gyártó cég akcióját, melynek keretében jelentős, több tízezer vagy esetleg százezer forintos kedvezményt tudunk felmutatni:

A Varilux Physio 3.0, új generációs multifokális lencséket 40-60% kedvezménnyel vásárolhatják meg február hónapban.

Mit jelent ez?

Egészen pontosan azt jelenti, hogy az alap, vékonyítás nélküli változat árát 40% kedvezménnyel kínáljuk. Ez Önnek kb 50.000 Ft kedvezményt jelent.

Azonban ha Önnek vékonyított kivitelre van szüksége, annak a változatnak az ára ugyanannyi, mintha vékonyítás nélkül kérné!

Beszéljenek a számok: 59.000 Ft-ért vásárolhatja meg új lencséjét darabonként, ez a termék 2 héttel korábban, vagy 5 héttel később 120.000 Ft volt/lesz…

Az új szemüveghez szüksége lesz egy látásvizsgálatra, amelyre online is bejelentkezhet, és további 5000 Ft kedvezményt biztosítunk, ha így jelentkezik be.

Szüksége lesz szemüvegkeretre, amelynek vásárlására felhasználhatja az 5000 Ft-os kupont, érdemes minőségi szemüvegkeretet választani.

Mit kap tőlünk ezért?

Egyrészt teljeskörű garanciával elvégzett vizsgálatot. Ez egy nagyon fontos tény, hiszen sok látásvizsgálat elérhető a városban és környékén, de hasonlókép sok reklamációval találkozni, melynek megoldása kimerül a széttárt kézzel kísért tanácstalanságban. Nos mi minden vizsgálatunkért felelünk.

Másrészt törés és karc biztosítást, amelyet a szemüveglencsék ára tartalmaz. Ha Önnek megkarcolódik a szemüveglencséje, a vásárlástól számított egy éven belül 75% kedvezménnyel kicseréljük! 50% kedvezménnyel a második évben. Akár eltört, akár megkarcolódott, akár a kutya megrágta 🙂

Harmadrészt minőségi termékeket, nem kétes beszerzésből származó, felárazott, majd nagy kedvezményt biztosított akciót.

Tegyen próbára minket, lásson többet, fizessen kevesebbet!

Bejelentkezés látásvizsgálatra:

Loading...

 

Share This Post
Bejelentkezés szemvizsgálatra!
Miért jó az online időpontfoglalás?

* mert minden akcióval összeadódó
plusz 5000 Ft kedvezmény
* mert egyszerű
* mert gyors
* mert ingyenes
* mert emailben értesítünk

Kattints a gombra és próbáld ki!