Indul a nyár

Indul a nyár

Igen, véget ért a tanév, talán még a felsőoktatásban tart a vizsgaidőszak, de ettől függetlenül elindult a nyár. Láthatjuk az időjáráson, láthatjuk a naptáron, itt van végre. Mire figyeljünk?

Több témát gyűjtöttünk össze, kérjük figyelemmel olvassák el.

Kezdjük azokkal a vevőinkkel, akiknek nincs szükségük szemüvegre, kontaktlencsére. Igen, egy optikában ők is lehetnek vevők. Rengeteg napszemüveggel készültünk számukra. Mit kell tudni a mai napszemüvegekről? Mármint azokról, amelyek megfelelnek az előírásoknak. 

A mai napszemüvegek teljes UV védelmet biztosítanak a viselő részére. Ez azt jelenti, hogy az UV sugárzást nem engedik át a lencséjükön. Ezen túl szükséges lehet még, hogy polarizált legyen egy napszemüveg, ilyenkor csökkenti a csillogásokat. Ezek a csillogások a vízfelületről, sima felületekről tükröződnek. Lehet ez autó motorházteteje, szélvédője, tengerparti homok, ha csak a nyári viszonyokat vesszük figyelembe, de ugyanilyen zavaró lehet ha fehér kőfelületekről ér minket a fény. Ezért mi kizárólag a mai kornak megfelelő, Európai Úniós rendeleteknek eleget tevő napszemüvegeket forgalmazunk. Rengeteg INVU napszemüveget szereztünk be Önöknek, hogy tudjanak miből választani.

Ha Ön kontaktlencsét visel, akkor nagyon kell vigyáznia a nyári időszakban. Ilyenkor inkább mindenkinek a napi kontaktlencsét szoktuk javasolni, még akkor is, ha esetleg havi kihordásút visel. Ennek oka az, hogy kevésbé tudnak megtelepedni a kontaktlencsén a káros kórokozók, illetve lehetőség van fürdőzéshez is használni a kontaktlencsét, a megfelelő biztonsági szabályok betartásával!

Mik ezek a szabályok? Nem túl sok, így igazán nem nehéz betartani: fürdés után rögtön ki kell dobni a lencsét. Ez az oka annak, hogy napi lencsét ajánlunk, ezért nem fáj a szívünk. Ha havi lencsét visel valaki, akkor is célszerű a fürdőzéshez a napi lencsére váltani, így a havi lencsét nem kell kidobni.

Share This Post
Bejelentkezés szemvizsgálatra!
Miért jó az online időpontfoglalás?

* mert minden akcióval összeadódó
plusz 5000 Ft kedvezmény
* mert egyszerű
* mert gyors
* mert ingyenes
* mert emailben értesítünk

Kattints a gombra és próbáld ki!