INVU az ultrapolarizált napszemüveg

INVU az ultrapolarizált napszemüveg

Talán elsőre meghökkentő lehet ez a kifejezés, mégis jobb, ha megbarátkozunk vele. Korábbi időkből ismerős lehet a Polaroid márka, amely gyártott instant fényképezőgépet, vagy éppen napszemüveget. A nemzetközi helyzet fokozódik, úgyhogy a Polaroid márka már elég sokat veszített korábbi piaci részesedéséből, hiszen ma már majdnem minden komolyabb gyártó forgalmazhat polarizált napszemüveget.

Továbbá más gyártó készíti ezeket a szemüvegeket, de mi felkutattuk a régi jól bevált márka gyártóit, akik egy teljesen új fejlesztéssel érkeztek meg üzletünkbe.

Az ultrapolarizált lencsék abban különböznek a korábbi polarizált napszemüvegektől, hogy nem csak egy vékony “lemez” szolgáltatja a csillogásmentes látást, hanem konkrétan kitűnő minőségű optikai lencse biztosítja Önnek a tiszta látást verőfényes napsütésben.

polarizált lencse

Ezért úgy döntöttünk mi a minőséget szeretnénk képviselni, így felfrissítettük napszemüveg készletünket.

Polarizált napszemüvegek az INVU-tól

Legnagyobb választékunkat a svájci INVU cég termékeiből állítottuk össze, akik élen járnak a fejlesztésekben. Kitűnő minőségű ultrapolarizált lencsékkel ellátott napszemüvegek várják Önt üzletünkben.

 

Share This Post
Bejelentkezés szemvizsgálatra!
Miért jó az online időpontfoglalás?

* mert minden akcióval összeadódó
plusz 5000 Ft kedvezmény
* mert egyszerű
* mert gyors
* mert ingyenes
* mert emailben értesítünk

Kattints a gombra és próbáld ki!