Karcos lencse cseréje mennyibe kerül?

Karcos lencse cseréje mennyibe kerül?

Igen nagy teher az iskolakezdés, főleg ha szemüveges a gyerek. A szülők egyik legnagyobb félelme, hogy valami történni fog a szemüveggel a tanév folyamán. Igen, nagy az esélye, hogy megkarcolódik, eltörik a keret, ha a gyerek előtte nem viselt szemüveget. Ilyenkor új lencse szükséges….de milyen áron?

Iskolakezdési akciónk keretében jelentős kedvezményeket biztosítunk, egészen konkrétan 40% kedvezményt olyan lencsékre, amely kifejezetten gyermekek és fiatalok részére ajánlott. A gyerekek szemüvege van kitéve talán a legnagyobb veszélynek, hiszen most tanulja a szemüveges létet, előtte nem hordott semmit, zavarhatja a keret. Ezt neki meg kell tanulni használni, mi abban tudunk segíteni, hogy a lehető legjobb terméket kapja.

Mi történhet a szemüveggel? Megkarcolódik, leteszi tornaórán, és ráesik egy labda, vagy egy másik gyerek, lerúgják a fejéről labdával a szemüveget, elesik az udvaron, és a szemüveg végigszántja az udvart, megkarcolódik…és még sorolhatnánk a praxisunkban előfordult eseteket!

Válaszolunk az eredeti kérdésre, milyen áron kell cserélni a lencséket?

Nem elírás, 75% kedvezménnyel cseréljük a lencsét, ha olyan probléma merül fel, amely nem gyári hiba. A vásárlástól számított 1. évben, ekkora kedvezménnyel cseréljük, akár karcos, akár eltört. A második évben pedig 50% kedvezménnyel.

A legjobb az egészben, hogy ennek a “biztosításnak” nincs felára, azaz a lencse (-40% kedvezményes) ára ezt tartalmazza!

Az ajánlatban szereplő lencsék: Essilor Junior, és Essilor Eyezen, az ajánlat 2017.10.31-ig érvényes, és kizárólag az iskolakezdési akcióval vonható össze!

 

Jelentkezzen be szemvizsgálatunkra:

Loading...

 

Share This Post
Bejelentkezés szemvizsgálatra!
Miért jó az online időpontfoglalás?

* mert minden akcióval összeadódó
plusz 5000 Ft kedvezmény
* mert egyszerű
* mert gyors
* mert ingyenes
* mert emailben értesítünk

Kattints a gombra és próbáld ki!