Kis kijelzők, nagy szenvedések

Kis kijelzők, nagy szenvedések

Ma több mobiltelefon előfizetés van Magyarországon, mint amennyi bejelentett lakos. Ez azt jelenti, hogy átlagosan mindenkinek van mobiltelefonja (ami persze nem igaz). A technológia rohamos iramban fejlődik, az új készülékek képesek arra, amire korábban csak egy asztali számítógép volt képes. Az új alkalmazásokkal meg tudunk nyitni irodai fájlokat, word, excel, pdf. Az iroda beköltözött a zsebünkbe.

De nem csak az iroda.

A mobiltelefonon elavult technológia az SMS és az MMS, hívásra is valamivel ritkábban használjuk. Legalábbis ha azt az időt vesszük alapul, amit a telefonunkkal töltünk, többet tartjuk a kapcsolatot ismerőseinkkel ilyen-olyan formában, mint hagyományos telefonálás. Email, Messenger, Viber, Whatsapp, Skype, csak hogy a legnépszerűbbeket említsük…

Ez azt jelenti, hogy a kijelzőt nézzük a nap nagy részében.

A szemfáradságról

A kijelzők fénye ibolya-kék fényt tartalmaz, egy olyan hullámhossz tartományt, amely szemünkre nézve káros. Emellett pedig a kis kijelző szemünk alkalmazkodóképességét is igénybe veszi. Apróbb betűket, képeket nézünk, és mindezek mellett közelebb is tartjuk a mobiltelefont, mint a hagyományos olvasnivalót, könyvet, újságot.

Az ibolya-kék fény alkalmas arra, hogy hosszútávon szemünk ideghártyáját károsítsa, és mindez felelős lehet az időskori makuladegeneráció kialakulásáért. Ez a betegség jelenleg nem gyógyítható, valamennyire késleltethető teljes kifejlődése, de nincs megoldásunk erre a problémára. Ezért a szemüvegipar lépett.

Tartós védelem a szem egészségéért

A Crizal Prevencia felületkezelés alkalmas a káros ibolya-kék fény szűrésére. Így a lehető legtökéletesebb védelmet nyújtja szemünknek. Emellett teljeskörű UV védelem, és kényelmes hátsó oldali tükröződéscsökkentő felületkezelés szolgálja szemünket.

Szemünk további kényelmét szolgálják az Essilor Eyezen lencsék, amelyek a folyamatos közelre tekintéshez segítséget nyújtanak, és csökkentik a szemfáradtságot.

Kinek ajánljuk ezt a szemüveglencsét?

Azoknak a 35-45 év közötti ügyfeleinknek, akik sokat használják mobiltelefonjukat, számítógépüket. Szeretnék védeni szemüket a káros fényektől, esetleg a nap végére fejfájással küzdenek. Ha úgy érzik a különböző távolságokhoz való alkalmazkodás esetleg gondot okoz, főleg amikor feltekint az olvasásból, időre van szüksége, míg szeme alkalmazkodik.

Az Essilor Eyezen lencsék 30% kedvezménnyel kaphatóak, ajándék Crizal Prevencia felületkezeléssel. Kérjük jelentkezzen be szemvizsgálatunkra.

Share This Post
Bejelentkezés szemvizsgálatra!
Miért jó az online időpontfoglalás?

* mert minden akcióval összeadódó
plusz 5000 Ft kedvezmény
* mert egyszerű
* mert gyors
* mert ingyenes
* mert emailben értesítünk

Kattints a gombra és próbáld ki!