Kontaktlencsék

Nem szeretnék szemüveges lenni, mi a megoldás?

Előfordulhat, hogy valaki el szeretné kerülni a szemüvegviselést. Ennek lehet az oka egyszerű hiúsági kérdés, divat, de nem ritka az olyan foglalkozás vagy hobby, ahol a szemüveget hátráltatónak érzi valaki.
Mi az ehhez hasonló esetekben kontaktlencsét szoktunk javasolni. A kontaktlencse viselőn nem látszik, hogy fénytörési hibája van, bármilyen típusú napszemüveget viselhet, és egész nap kényelmes viselet.
Milyen foglalkozások esetén javasoljuk a kontaktlencsét?
Szakácsok esetén zavarhat valakit a párásodás, és ha “bevállalós” ügyfélről beszélünk, jó megoldás lehet a kontaktlencse. Esetenként előfordulhat, hogy a hagymapucolást is megkönnyíti a kontaktlencse viselése

Továbbá ajánljuk a kontaktlencsét abban az esetben is, ha a szemüveg akadály: sportok, kivéve vízi sportok, erős korrekció, nagy korrekciós különbség a két szem között.

Milyen típusú lencséket ajánlunk általában?

Napi kontaktlencse: vékonyabb anyagú, és mivel naponta cserélik, sterilebb körülményeket biztosít. Kevésbé szárad, azonban minden nap új lencsét kell használni. Ideális nyaralás-sportolás alkalmából, vagy érzékenyebb szemek, allergiás időszak esetén.

Általunk ajánlott tipusok: Dailies Aqua Comfort Plus, legkorszerűbb a Dailies Total 1 az alcontól, és a MyDay a CooperVisiontól

Dailies Total1: hydrogradiens lencse, amely a magas oxigénáteresztő képessége mellett egész nap kényelmes viselet.


Nem szeretném naponta cserélni a lencséket, mit tehetek?

Ebben az esetben egy kifejezetten barátságos ajánlatunk van, hiszen az Alcon Air Optix Hydraglyde lencsékkel. Egy hónapon keresztül használhatja kontaktlencséjét a megfelelő tisztítás mellett, és ezalatt az Ön szeme valósággal lélegzik, hiszen a kontaktlencse a szem igényeit messzemenően támogatja. Kitűnő nedvesítő hatása pedig segíti a lencsék felhelyezését-eltávolítását, és egész napos viseletét.
Néha elbóbiskolok a tv előtt, hosszú műszakban dolgozom, ahol van pihenőidő, nekem is van megfelelő ajánlat?
Az Alcon Air Optix Night and Day lencséi egyedülálló módon segítik azokat a pácienseket, akiknek valamiért folyamatos lencseviselés szükséges, vagy igényelt.
Előfordulhat, hogy olyan környezetben van ügyfelünk, ahol nehézkes a lencsék cseréje, pl. egy fesztivál, vagy műtét után terápiás céllal szokták alkalmazni. Esetleg olyan munkája van, ami miatt kényelmesebb neki a csere nélküli kontaktlencse.

FONTOS KIEMELNI AZONBAN, HOGY EGYIK LENCSÉT SEM SZABAD AZ ELŐÍRT HORDÁSI IDŐN TÚL HASZNÁLNI, ILLETVE NEM FOLYAMATOS HASZNÁLAT ESETÉN A CSOMAGOLÁS MEGBONTÁSA UTÁN 1 HÓNAPPAL ÚJ LENCSÉT KELL FELHASZNÁLNI

Kontaktlencsét hordok, és hódítani akarok!

Néha szeretnénk kilépni bőrünkből, új szerepet szánunk magunknak. Bár ebben nem segítenek a kontaklencsék, szemünk színének kiemelésében, vagy megváltoztatásában nagy segítséget nyújtanak az Air Optix Colors lencsék.
Kék szem helyett barnát szeretne? Nem probléma! A barna szemet szeretné csillogóbbá tenni? Csak egy lencse, és kész is. Ajánlott akkor, ha szeretne egy kis változást az életében, hiszen ezekkel a lencsékkel sokkal vonzóbb lesz!

 

 

 

Legfrisebb bejegyzéseink
Blog

Milyen a jó napszemüveg?

Itt a nyár, és szinte mindenhonnan az UV sugárzás veszélyeire felhívó üzenetek olvashatóak, azonban a napszemüveg kérdése nem áll meg

Bővebben