Mi is a telefonszám? El kéne mennem egy vizsgálatra

Mi is a telefonszám? El kéne mennem egy vizsgálatra

Boldog új évet kívánunk mindenkinek!

Az új év elején számításba vesszük, mi az amit idén szeretnénk tenni. Terveket szövünk, és ennek érdekében számításba vesszük a lehetőségeket.

A Joó Optika ebben szeretne segítséget nyújtani mindenkinek. Elindítottuk felületünkön az online bejelentkezés lehetőségét.

Miért fontos ez?

Néha hétvégén jut eszünkbe, hogy valamit elfelejtettünk. Ekkor nagy segítség, hogy az internet rendelkezésünkre áll: online bankolhatunk, online rendelhetünk könyvet, utalványt. Azonban ha online szeretnénk bejelentkezni egy teljeskörű látásvizsgálatra, akkor kevés lehetőségünk van.

Nálunk erre is van lehetőség, két módon:

  • Weboldalunkon keresztül
  • Facebook oldalunkon keresztül

Weboldalunkról nyílik az online bejelentkező felület, a felső sorban található ‘Időpontfoglalás’ menüpontból.

Válassza ki, melyik nap(ok) lenne alkalmas, és az időintervallumot is. A rendszer pedig a rendelkezésre álló időpontokat fogja felajánlani Önnek.

Facebook oldalunk Gombját is használhatja, azt a nagy kéket, ami a főoldalon található 🙂

Mi pedig látni fogjuk naptárunkban, hogy történt egy bejelentkezés. Egyszerű módosítani is a bejelentkezést, hiszen elég ha csak szól telefonon, facebook-on keresztül, és tudunk válaszolni.

Miért jó ez a lehetőség Önnek?

Egyrészt nem szükséges telefonszámok után kutatni, elég csak (akár) mobilról is elindítani a folyamatot, és megadni egy érvényes email címet. Másrészt pedig mi már rögtön tudjuk, hogy Önnek kontaktlencse vagy szemüveg vizsgálatra van szüksége, így tudjuk menedzselni a bejelentkezéseket, és amikor Ön ellátogat hozzánk, a lehető legtöbb időt tudjuk az Ön vizsgálatával tölteni. Ami mondjuk egy multifokális lencsénél, cilinderes szemüvegnél, vagy kontaktlencsénél létfontosságú.

Várjuk szeretettel online felületünkön.

 

Share This Post
Bejelentkezés szemvizsgálatra!
Miért jó az online időpontfoglalás?

* mert minden akcióval összeadódó
plusz 5000 Ft kedvezmény
* mert egyszerű
* mert gyors
* mert ingyenes
* mert emailben értesítünk

Kattints a gombra és próbáld ki!