Miért vásárolnék fényre sötétedő lencsét, dioptriás napszemüveg helyett?

Miért vásárolnék fényre sötétedő lencsét, dioptriás napszemüveg helyett?

Csalóka a cím, hiszen nem tenném le a voksom az egyik vagy a másik mellett, most azonban mégis bemutatnám miért jobb a fényre sötétedő Transitions lencse, mint a dioptriás napszemüveg? A következő cikkben pedig az ellenkezőjét: miért jobb a dioptriás napszemüveg, mint a fényre sötétedő lencse 🙂 Tartsatok velünk!

A tavasz utolérte önmagát, sőt, hirtelen mindjárt nyár lesz, és ilyenkor időszerű, hogy beszélgessünk a fényvédelemről, és az UV védelemről.

Első kiemelt termékünk a fényre sötétedő lencsék csoportja, amely egy fantasztikus innováció, mégis méltatlanul elkerülik sokan ezt a terméket.

Pedig, ha tudnák…hát most megpróbáljuk.

A fényre sötétedő lencsék elnevezése kissé hamis, ugyanis egy bizonyos hullámhosszra változtatják a színüket. Ez lehet hagyományos Transitions lencse, amely az UV fényre sötétedik, illetve a Transitions Xtractive lencse, amely a látható fény kék hullámhosszára változtatja a színét.

 

A fenti videóban jól látható, hogy a lencsék különböző fényerősség hatására, különböző mértékben változtatják a színüket.

A hagyományos Transitions lencsék 3 alapszínben érhetőek el: barna, szürke és zöld, és további 3 style colors színben: zafír, gyémánt, borostyán, smaragd.

A címben szereplő kérdésre a válasz: ha valakinek mozgalmas életmódja van, és ez nem teszi lehetővé, hogy állandóan cserélgesse a dioptriás napszemüveget, és a normál szemüveget, annak kifejezetten ajánljuk a Transitions lencséket.

További előnyöket kap az, aki Transitions lencséket vásárol:

-teljeskörű UV védelem. Minden Transitions lencse teljeskörű, első- hátsóoldali UV védelemmel van ellátva, így a hátulról érkező UV sugarakat is szűrik. Ezzel nem csak szemünket, de szemünk környékét is védhetjük a káros UV sugárzás ellen.

-beépített kék fény védelem. A Transitions lencsék 2016 végétől automatikus tartalmazzák az Eye Protect System fejlesztést, amely szűri az lcd kijelzőkből, és egyéb forrásból érkező ibolya-kék fényt, és ezért védi szemünket az időskori makuladegeneráció ellen.

-ha valaki sokat vezet autót, nem engedheti meg magának, hogy állandóan cserélgesse szemüvegeit. Így amikor kiszáll a járműből, rögtön besötétedik a lencse, míg gépjárműben részlegesen.

-egy jó keretválasztással Transitions lencsével ellátott szemüvegünk úgy néz ki, mint egy dioptriás napszemüveglencsével ellátott szemüveg. Érdemes a vásárlás elején tisztázni, hogy fényre sötétedő lencsét szeretnénk-e, és így ennek megfelelően választhatjuk ki kedvenc szemüvegkeretünket.

Az Xtractive lencsék további előnye pedig, hogy az autó szélvédője mögött is sötétednek, ezért közkedvelt a hosszútávú gépjárművezetők körében: autóvezetők, buszvezetők, kamionsofőrök kedvenc márkája.

Akciónk június hónapra: fényre sötétedő rétegeink árát megfeleztük, így Ön 50% kedvezménnyel kérheti ezt az opciót.

Jelentkezzen be szemvizsgálatra weboldalunkon keresztül:

Loading...

Újdonság!

Akciónkkal kapcsolatban kérdezhet közvetlenül a Messengeren keresztül is!

 

 

Share This Post
Bejelentkezés szemvizsgálatra!
Miért jó az online időpontfoglalás?

* mert minden akcióval összeadódó
plusz 5000 Ft kedvezmény
* mert egyszerű
* mert gyors
* mert ingyenes
* mert emailben értesítünk

Kattints a gombra és próbáld ki!