Mit szólna hozzá, ha orvosa rosszul látna?

Mit szólna hozzá, ha orvosa rosszul látna?

Minden munka elvégzéséhez az egyik legfontosabb “szerszám”, az egész életünket jelentősen meghatározó éleslátásunk.

Fontos, hogy élesen lássunk, megfelelően érzékeljünk dolgokat, hiszen súlyos következménye lehet annak, ha valaki úgy végzi a munkáját, hogy nem lát megfelelően.

Gondoljunk csak bele, a címben említett orvosunk nem látna megfelelően. Bizonyos betegségeket nem tudna felismerni, mert nem lát megfelelően, gyógyszerek adagolását nem tudja megfelelően beállítani, mert a gyógyszerkönyvben nem tudja elolvasni az adagolási útmutatókat.

 

Milyen hatása lenne ez az életünkre? Folyamatos veszélyben lennénk mi, vagy “csak” a pénztárcánk.

És most azt gondolja át, hogy az Ön munkája elvégzéséhez miért fontos az éleslátás? Milyen következménye lehet annak, ha Ön nem lát megfelelően? Nem is biztos, hogy azért nem lát megfelelően, mert nem jó a szemüveg dioptriája már, előfordulhat az is, hogy azért nem lát megfelelően, mert az Ön szemüvegét nem szakszerű kezek készítették el. Senki munkáját nem szoktam minősíteni, ez csak egy lehetséges probléma.

Mi a Joó Optikában 100%-os garanciát vállalunk szemüvegeinkre, szakmailag a lehető leggondosabb kezek foglalkoznak az Ön szemüvegével. Szemvizsgálatunkat minősített optometristák végzik, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy hibázzanak.

Ha Önnek szüksége van szemüvegre közelre és távolra is egyaránt, akkor a multifokális lencséket javasoljuk, ez a legjobb megoldás ma a presbiópiára. Ez az a probléma, amikor már se olvasni, se távolra nem megfelelő a látásélesség, mert a szemlencse nem képes alkalmazkodni a megfelelő távolságokra.

A jó hír, hogy multifokális lencséink 30% kedvezménnyel kaphatóak, és ezek a lencsék nem csak az éleslátásban segítenek, de teljeskörű UV védelmet is biztosítanak Önnek.

Kérjük tekintse meg akcióinkat.

Szemvizsgálatunkra bejelentkezhet online is, így nem szükséges emiatt telefonálni.

Share This Post
Bejelentkezés szemvizsgálatra!
Miért jó az online időpontfoglalás?

* mert minden akcióval összeadódó
plusz 5000 Ft kedvezmény
* mert egyszerű
* mert gyors
* mert ingyenes
* mert emailben értesítünk

Kattints a gombra és próbáld ki!