Indul a nagy multifokális szemüveglencse teszt!

Indul a nagy multifokális szemüveglencse teszt!

Rengeteg multifokális szemüveglencsét lehet kapni az optikai szaküzletekben, egyik jobb vagy rosszabb, mint a másik. Laikusként hogyan dönthetjük el, hogy melyik a legjobb? Nehéz kérdés, főleg az ár miatt: mi lesz a pénzemmel, ha nem tudom megtanulni használni? Miért vegyem meg a legmagasabb árú terméket, amikor azt sem tudom szeretni fogom-e? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel nap, mint nap találkozunk, de most egy kihagyhatatlan ajánlattal könnyítjük meg a döntést!

Indul a nagy multifokális szemüveglencse teszt, 25 ember részére! Ön köztük lesz? Vagy lemarad? Tervezte mostanában, hogy új szemüveget vásárol? Ne késlekedjen! Tekintse meg ajánlatunkat a cikk végén!

A multifokális lencsék alkalmasak arra, hogy különböző távolságokra élesen lássunk. Szemünk nehezen tud már alkalmazkodni, de mi még továbbra is fiatalnak érezzük magunkat. Miért mutatnánk kifelé, hogy elmúltunk 40? A multifokális szemüveglencsék kívülről teljesen átlagos szemüveglencsének látszódnak, az igazi előnyt akkor látjuk, amikor áttekintünk rajtuk.

2018. június hónapban kaptunk egy kitűnő lehetőséget. Ezt a lehetőséget tovább adjuk Önöknek. Nem mindennapos lehetőség, hiszen olyan paraméterekkel segítettek hozzá minket a teszthez, amely egyszer fordulhat elő az életben. Azonban a lehetőség korlátozott, és nem biztos, hogy mindenki tud élni vele…Ezért javasoljuk, hogy jelentkezzen be látásvizsgálatunkra online, így helye biztosítva lesz.

Loading...

 

A legújabb generációs Varilux Physio 3.0 szemüveglencsék tesztelésére hívjuk Önöket. A teszt során különböző élethelyzetekben tudják kipróbálni új Varilux Physio 3.0 szemüvegüket: közeli és távoli tekintés közötti váltás egyszerűen, és zökkenőmentesen. Teljeskörű UV védelem. Számítógépes használat. Beépített számítógépes kijelzővédelem. Teljeskörű, akár karcgarancia is. Széles, panoráma hatású látótér. Az új generációs Varilux Physio 3.0 szemüveglencsék mindezt nyújtják Önnek. Illetve azt is, hogy Ön részt vehet a tesztünkben. Lássuk a teszt lehetőségeit!

 

A teszt során Ön beszerzési ár alatt juthat hozzá az új generációs Varilux Physio 3.0 szemüveglencséjéhez, amennyiben az első 25 között jelentkezik látásvizsgálatunkra. Aki a 25. igény után jelzi jelentkezési szándékát, várólistára kerül, és külön értesítjük, ha felszabadult egy hely. Ezért a biztos jelentős kedvezményt online látásvizsgálatunkkal kaphatja meg.

Jelentkezzen be látásvizsgálatunkra online, és további 5000 Ft kedvezményt kap!

A Varilux Physio 3.0 szemüveglencsék 199.900 Ft-os ára helyett Ön 2018. június hónapban 59.900 Ft-os áron juthat hozzá egy darab lencséhez. Ez több, mint 50% kedvezmény az első 25 jelentkezőnek! A termékek kizárólag színtelen kivitelben érhetőek el az akció ideje alatt, Crizal Forte UV felületkezeléssel, és Eye Protect System alapanyaggal.

További kedvezményeink az alábbi oldalon találhatóak: akciók

Loading...
Share This Post
Bejelentkezés szemvizsgálatra!
Miért jó az online időpontfoglalás?

* mert minden akcióval összeadódó
plusz 5000 Ft kedvezmény
* mert egyszerű
* mert gyors
* mert ingyenes
* mert emailben értesítünk

Kattints a gombra és próbáld ki!