Nem látok jól, de zavar a napfény…mit tegyek?

Nem látok jól, de zavar a napfény…mit tegyek?

A 2017-es nyár teljes gázzal érkezett, hiszen egyre többször hangzik el a rádióban, tévében, hogy hőségriadó, viszonylag magas a hőmérséklet, és szerencsére sokat süt a nap! Végülis erről szól a nyár 🙂

Ha Önnek a látásélessége nem megfelelő, akkor szentségelhet, hiszen minden megoldás kompromisszumot igényel…gondolja Ön! Nézzük meg mit mond a látszerész!Fényvédelem és éleslátás kombinációját leginkább a fényre sötétedő lencsékkel érhetjük el.

Ezek azok a szemüvegek, amelyek az UV fény hatására változtatják színüket. Ez azért kényelmes megoldás, mert nem kell folyamatosan cserélgetni a napszemüveget és a hagyományos szemüveget, ha beérünk az irodába, vagy vásárolni megyünk a sarki boltba, amint belépünk egy helységbe, megszűnik az UV kitettség, és a lencse elkezd világosodni.

Nagyon jó megoldás, ha valaki olyan munkát végez, vagy olyan a napi ritmusa, hogy folyamatosan változik a kültér és a beltér.

A lencsék színe lehet a klasszikus barna-szürke-zöld kombináció, de üzleti partnerünk, az Essilor idén hozta ki legújabb kollekcióját, a zafír, gyémánt, borostyán színekben, így nem kell a hagyományos színeknél maradni.

Sokan úgy gondolják, csak az idősek szeretik a fényre sötétedő lencséket. Nos ez nem teljesen igaz, hiszen újabban nagyon sok fiatal választ divatos műanyag keretet, amelyben a fényre sötétedő lencse úgy néz ki, mintha napszemüveg lenne…

És azt tudta, hogy a fényre sötétedő lencsék beépített védelmet nyújtanak a számítógép képernyője által kibocsátott ibolya-kék fény ellen?

Tehát összegezve, a fényre sötétedő lencsék teljes UV védelmet, fényvédelmet, és ibolya-kék fény védelmet garantálnak. Árban pedig ha két külön szemüveget kellene vásárolni, drágábbra jönne ki, mint egy fényre sötétedő lencsével ellátott szemüveg. Annak érdekében, hogy még vonzóbb legyen a fényre sötétedő lencse elmondjuk, hogy most a fényre sötétedő réteg 50% kedvezménnyel kapható!

A másik remek megoldás a napszemüveg+kontaktlencse kombinációja.

Ha valaki olyan munkát végez, amelyhez a szemüveg nem a legkényelmesebb megoldás, akkor szoktuk ajánlani a kontaktlencséket. Számos típus elérhető már, többnyire a lágy anyagú lencséket választják a vásárlók, a kényelmes használat miatt.

Két terméket emelnék ki: a havi lencsék közül az Air Optix Hydraglyde, illetve a napi lencsék közül Dailies Total1.

Előbbit akkor javasoljuk, ha állandó kontaktlencse viselettel szeretnénk megoldani az éleslátást, utóbbit pedig akkor javasoljuk, ha alkalmi stílusváltást szeretne páciensünk. Mindkét típusnak megvan az előnye/hátránya, de egy valami közös bennük: mindkettővel viselhetjük kedvenc napszemüvegeinket 🙂

A Joó Optika kiemelt partnere az Alcon-nak, amely ezt a két típust forgalmazza, így Önnek a kontaktlencse rendkívül kedvező áron érhető el üzletünkben, és emellett pedig speciális kontaktlencse vizsgálattal állunk rendelkezésükre.

Ha

Ragyogjon a szeme az Alcon kontaktlencséivel!

Kontaktlencse mellé ajánljuk a legújabb napszemüveg kollekciónkat, amely O’neill, Superdry, és INVU termékek választéka.

Jelentkezzen be szemvizsgálatunkra közvetlen innen:

Loading...

Kérdése van? Tegye fel kérdését a Messengeren keresztül!

 

Share This Post
Bejelentkezés szemvizsgálatra!
Miért jó az online időpontfoglalás?

* mert minden akcióval összeadódó
plusz 5000 Ft kedvezmény
* mert egyszerű
* mert gyors
* mert ingyenes
* mert emailben értesítünk

Kattints a gombra és próbáld ki!