Pénzt adnak a régi szemüvegemért? Mi történik itt?

Pénzt adnak a régi szemüvegemért? Mi történik itt?

Igen! És nem is keveset! Bizonyára mindenki elgondolkodott azon, mit csináljon régi szemüvegével, amikor újat vásárol? Sokan megtartják, hátha jó lesz az még valamire, sok szemüveg pedig már működésképtelen ilyenkor a karcok és egyéb sérülések miatt…Most mégis történik valami!

Mit tehetünk a régi szemüvegünkkel? Szakmailag azt a választ adnám, hogy cseréljünk benne lencsét, hiszen bármi történhet az új lencsékkel, lesz egy pótszemüvege. Ez nagyon jó döntés lehet, az említett probléma miatt, de milyen lencsét helyezzünk bele?

Gondoljuk át, hol van leginkább szükségünk szemüvegre! Van aki sokat olvas, és multifokális szemüveglencse viselése esetén tényleg félkarú óriás az ember, ha nem tud olvasni, gondoljunk csak bele: mobiltelefon, árak, kimutatások, mérőműszer és még sorolhatnánk hova van szükségünk olvasószemüvegre!

Vagy olyan is lehet, hogy valaki folyamatosan számítógépen dolgozik. Ilyenkor adott, hogy a számítógéphez legyen egy pótszemüveg.

Ha valaki messzire sem lát jól (mínuszos), akkor életbevágó a kérdés, hogyan fog látni, ha véletlenül tönkremenne a szemüvege. Ekkor a régi szemüvegbe egy távoli lencsét helyeznék.

De hangsúlyozzuk, minden esetben Önnel egyeztetve végezzük el a cserét.

Miért akarunk cserélni? Mert egy olyan kampány fut, amelynek keretében a régi szemüvegéért akár  30.000 Ft-ot adunk! És a korábbi keretet meg is tarthatja! Részletek lentebb.

Tehát ha Ön Varilux multifokális szemüveglencsékkel ellátott új szemüveget vásárol, többféle lehetőség közül válaszhat:

Vásárol 1+1-es akciónk keretében 4 db új lencsét, ezek közül az alacsonyabb árú ajándék*

Vásárol 1 pár Varilux X szemüveglencsét, ekkor a régi szemüvege 30.000 Ft-ot ér

Vásárol 1 pár Varilux Comfort 3.0 szemüveglencsét, ekkor a régi szemüvege 20.000 Ft-ot ér

Vásárol 1 pár Varilux Liberty N.e. szemüveglencsét, ekkor a régi szemüvege 10.000 Ft-ot ér

Tehát több lehetősége van úgy kezdeni a sötét őszi időszakot, hogy Ön minőségi multifokális lencsét vásároljon, amely a mindennapok során segítségül lesz Önnek a munkájában, és a régi szemüvege is hasznot hoz Önnek.

 

Jelentkezzen be szemvizsgálatunkra online, és TOVÁBBI 5.000 Ft kedvezményt adunk Önnek!

Loading...

*Az 1+1 akció szabályzata: az egyik pár szemüveglencsének fényre sötétedő, polarizált napszemüveg vagy munkaszemüveg kivitelben kell elkészülnie. Egyéb esetben az 1+1 akciót nem lehet igénybe venni!

Share This Post
Bejelentkezés szemvizsgálatra!
Miért jó az online időpontfoglalás?

* mert minden akcióval összeadódó
plusz 5000 Ft kedvezmény
* mert egyszerű
* mert gyors
* mert ingyenes
* mert emailben értesítünk

Kattints a gombra és próbáld ki!