Szemvizsgálat a multifokális lencsékhez

Szemvizsgálat a multifokális lencsékhez

Már írtunk a multifokális lencsékről, de az egész alapja az alapos látásvizsgálat. Egy kitűnő szemvizsgálattal kitűnő szemüveg fog készülni, és sajnos az a helyzet, hogy egy nem alapos szemvizsgálattal kifejezetten rossz szemüveg is készülhet.

Hogyan válasszunk szemvizsgáló szakembert?

Kétféle szakember közül választhatunk általánosságban:

  • Szemészeti szakorvos
  • Optometrista

A szemészeti szakorvosok fő működési területe a szemészeti jellegű betegségek felismerése és gyógyítása, az orvosi egyetemen ezt tanítják-tanulják, és kitűnő szakemberek.

vizsgálat

Az optometrista fő működési területe a szemüveg és kontaktlencse alapjául szolgáló korrekció megállapítása, és rendellenes elváltozások felismerése, a páciens szemészeti ellátásra küldése (nem diagnosztizálhat, azonban azt tudja mi ami rendellenes, és mi nem).

Üzletünkben Joó Anna és Kreisz Péter diplomás optometristák végzi a látásvizsgálatot, 0%-os hibaaránnyal.

joo-anna

A vizsgálatok során teljeskörű kikérdezésen esik át a páciens, így az esetleges látásproblémák alapja is könnyebben megállapítható.

A tökéletes szemvizsgálat kellékei sem elhanyagolandóak. Üzletünkben kiemelt figyelmet fordítunk a korszerű gépparkra, és arra, hogy a vizsgálat zavartalan legyen. Ezért egy tágas-barátságos vizsgáló helységben várjuk kedves pácienseinket.

korszerű eszközök

Látogassanak meg minket, és bízzák rá magukat a szakemberre, hiszen így lesz a legjobb az Ön szemének is. Vizsgálati értékeinkre garanciát vállalunk.

Share This Post
Bejelentkezés szemvizsgálatra!
Miért jó az online időpontfoglalás?

* mert minden akcióval összeadódó
plusz 5000 Ft kedvezmény
* mert egyszerű
* mert gyors
* mert ingyenes
* mert emailben értesítünk

Kattints a gombra és próbáld ki!