Varilux multifokális szemüveglencsék Várkonyi Andrea ajánlásával

Varilux multifokális szemüveglencsék Várkonyi Andrea ajánlásával

40 felett mindannyian ismerjük az érzést, amikor közelre szeretnénk látni, de sajnos egyre távolabb kell tartsuk az olvasnivalót, a kisollót, tűt-cérnát, vagy éppen a monitor kijelzőjét kell másik távolságra vinnünk.

Ilyenkor több megoldás segítene, azonban ki kell választani a legjobbat közülük. Egyes Varilux Physio szemüveglencsék 50.000 Ft kedvezménnyel kaphatóak!

A televízióban látható hírességek is eljutnak odáig, hogy valami jó megoldás szükséges, így történt Várkonyi Andreával is. Mivel számára rendkívül fontos, hogy az apró részleteket is megfelelően lássa, ezért a Varilux X design multifokális szemüveglencsét választotta.

Mire képes ez a termék?

Olyan módon tudjuk irodai tevékenységeinket elvégezni, hogy nem kell a fejünket emelgetni, mégis élesen látunk különböző távolságokra.

De miért kéne emelgetni?

A multifokális lencsék kialakítása miatt: az egyenes előrenézéstől lefelé irányban erősödik a lencse dioptriája. Tehát ha szemmagasságban szeretnénk közelre látni (mert ott van a kedvesünk, szerelünk, festünk, stb), akkor meg kéne emeljük a fejünket.

A Varilux X design szemüveglencsék képesek arra, hogy kevésbé kelljen fejünket nyaktörő mutatványokkal a kívánt pozícióba irányítani.

A Varilux X design szemüveglencséket 15% kedvezménnyel, vagy 1+1 ajándék multifokális lencsével (akár egy másik Varilux X design is lehet!), Varilux Physio multifokális szemüveglencséjét 50.000 Ft kedvezménnyel vásárolhatja meg Érden, a Joó Optikában.

 

Szemvizsgálat minden nap, akár rögtön, vagy online bejelentkezéssel!

Loading...
Share This Post
Bejelentkezés szemvizsgálatra!
Miért jó az online időpontfoglalás?

* mert minden akcióval összeadódó
plusz 5000 Ft kedvezmény
* mert egyszerű
* mert gyors
* mert ingyenes
* mert emailben értesítünk

Kattints a gombra és próbáld ki!