Vásárlás előtt felpróbáljuk a cipőt…miért ne tehetnénk meg ugyanezt szemüvegünkkel?

Vásárlás előtt felpróbáljuk a cipőt…miért ne tehetnénk meg ugyanezt szemüvegünkkel?

Teljesen természetes, hogy vásárlás előtt felpróbáljuk a kiválasztott cipőt, nadrágot, öltönyt. Azonban amikor valahol egy szemüvegről mesélnek, teljesen elfogadott, hogy csak a keretet próbáljuk fel, miközben a benne található szemüveglencse biztosítja az éles látást. Van erre megoldás?


A Joó Optikában hónapok óta elérhető egy szolgáltatás, amelynek keretében kipróbálhatjuk az egyes multifokális lencsék közötti különbséget. Milyen a fényre sötétedő lencse? Milyen a polarizált lencse? Mi a különbség egy olvasószemüveg és egy multifokális szemüveg között?

Ez az eszköz az Essilor cég által gyártott és forgalmazott Nautilus virtuális szemüveg. Egyszerűen csak bele kell nézni, és élethű módon, tényleges virtuális valóság illetve kiterjesztett valóság szimulátor segítségével kipróbálhatjuk, melyik lencse felel meg leginkább az igényeinknek?

Miért fontos ez?

Munkánk során sokszor találkoztunk azzal a visszajelzéssel, hogy egy vásárló inkább a lencsén próbált megtakarítani, és a keretet helyezte előtérbe, majd az elkészült szemüveg kipróbálása után tudatosult benne, hogy fordítva jobb lett volna. Tökéletesen láthatóak a lencse hasznos területei, és el lehet képzelni mennyire lesz komfortos ez a mindennapok során.

Amennyiben a szemüveg elkészült, már csak az árkülönbözet megfizetésével lehetséges magasabb minőséget választani, mi pedig a Nautilus használatával inkább segíteni szeretnénk, hogy az a lencse kerüljön a keretbe, amely a legjobban szolgálja viselőjét a mindennapok során.

Amióta a Nautilus szolgálatba állt, sokkal nagyobb megelégedéssel viselik multifokális lencséinket a vásárlóink

 

Share This Post
Bejelentkezés szemvizsgálatra!
Miért jó az online időpontfoglalás?

* mert minden akcióval összeadódó
plusz 5000 Ft kedvezmény
* mert egyszerű
* mert gyors
* mert ingyenes
* mert emailben értesítünk

Kattints a gombra és próbáld ki!