7 szín, teljeskörű védelem, 2 további opció….milyen termékről beszélünk?

Előre lelövöm a poént: a fényre sötétedő szemüveglencsékről, de mégis hogyan jönnek ki ezek a számok?

A Transitions fényre sötétedő szemüveglencsék a 8. generáció megjelenésével eljutottak arra a szintre (a világon egyedülálló módon), hogy immárom nem kizárólag a barna-szürke-zöld variációk közül kell választania senkinek.

A szín azért lehet fontos, mert:

  • Önnek tetszik valamelyik szín
  • A kiválasztott kerethez passzol valamelyik szín

Lássuk be, az első ponthoz még elég lehet a három klasszikus szín, a másodikhoz viszont tulajdonképpen kevés.

Az új generációs Transitions fényre sötétedő szemüveglencsék immáron 7 színben érhetőek el, a klasszikus színeken túl borostyán, zafír, ametiszt és smaragd színekben is elérhetőek, ezeknek az új verzióknak hála, sokkal könnyebben tudjuk egy új kerethez igazítani a színt.

Emellett továbbra is megmaradt az autó szélvédője mögötti sötétedő képesség az Xtractive lencséknél, amelyek nem kizárólag az UV fényre sötétednek, hanem a látható fény egy szűk tartományára is. Ezen termékek között megmaradt a 3 klasszikus szín, sajnos az új árnyalatok itt nem működnek, viszont cserébe kaptunk egy style mirror lehetőséget, amely egy tükrös bevonatot jelent, melynek segítségével szenzációs külsőt kölcsönöz új szemüvegünknek, akár multifokális kivitelben is.

A védelem

Minden Transitions fényre sötétedő szemüveglencse teljeskörű UV védelmet biztosít, akár a lencsén keresztül, vagy a lencse hátsó felületéről visszaverődő UV sugarak ellen, ezzel a leghatékonyabb védelmet érné el, de a fejlesztés során kiegésztették ezt a védelmet a káros kék fény elleni teljeskörű védelemmel, az Eye Protect System fejlesztésnek köszönhetően.

Így Ön maradéktalanul élvezheti a teljes védelmet, Transitions fényre sötétedő lencsék esetén, legyen szó egyfókuszú vagy Varilux multifokális lencsékről.

És mindezt hol kapja meg a legjobb áron? Természetesen a Joó Optikában, Érden, a Lidl parkolójánál található üzletben. Látásvizsgálatunkra online is bejelentkezhet.

Legfrisebb bejegyzéseink
Blog

Milyen a jó napszemüveg?

Itt a nyár, és szinte mindenhonnan az UV sugárzás veszélyeire felhívó üzenetek olvashatóak, azonban a napszemüveg kérdése nem áll meg

Bővebben